Sep 1, 2013

Aku Kembali !

Assalamualaikum

Hai readers , masih ada readers ke aku ?
Aku dah padam all entry aku . Sebab ? aku nak build new life lah kot . errr
Okay then , sihat tak korang ? kalau sihat baguslah kan...
Dulu URL aku www.akuhiduplagi.com
Tapi budak yang aku suruh renew dia tak buatkan sebab dia nak rembat duit aku je kot .
Lantaklah kan . Dia nak makan duit haram pergi mampos!
Sekarang URL aku www.mimisukecupcake.blogspot.com
Aku tulis blog ni just suka-suka je .
Kalau ada readers okaylah kan.
Aku nak share life aku .
Kepada semua jangan lupa singgah selalu .
Wassalam .

pic masa study kat Ipoh..alim ek ? hehe :p

No comments: