Sep 4, 2013

My Dream Wedding

Assalamualaikum
Hari ini aku nak publish pasal 'MY DREAM WEDDING'
Excited nih excited 
Hahahaha . Semua orang ada impian kan ?
Korang nak kata aku berangan ke apa ADA AKU KISAH ?
Hahahahahahahahahahahahahahahahaahaha ( sampai besok tak habis )

Tema 
Aku pun tak ada rasa nak buat tema , tapi seeloknya pakaian tu colour mana boleh menonjol kan ? Hahahahaha . Pink kot kalau kat tempat Perempuan . Kalau kat tempat lelaki aku pilih hijau lembut .
Meh kita tengok contoh baju warna pink lembut gituuuuu...


 

hahaha . cun tak kaler dia ? atas ni takdelah pink sangat . macam peach je . aku rabun la wei jangan kutuk okay ? hahaha . Kalau boleh satu event satu baju je . bhahaha . kedekut taik idung masin . bukan kedekutlah . jimatlah . FAHAM ? aku nak peplum gaun . Aku taknak pakai kebaya bagai . Okay cute kan pic dari google ni . Kepada pemilik gambar2 di atas jika anda marah saya akan padam secepat mungkin . Kat rumah perempuan buat Majlis Nikah plus persepsi je . Takyah sanding-sanding ni . Budaya keling ni . Takde dalam Quran kot . heee . Kalau rumah lelaki buat Majlis Sambut Menantu lepas berarak kompang tu terus jelah pergi makan beradab . Jimat gituuu . Tapi bilik tetap kena hias babe even takde pelamin . Yelah orang-orang perempuan terutamanya datang nak tengok pengantin mesti tengok bilik kan ? ye dak ? ke tak betul apa aku cakap ni ? . Tapi aku nak juga pelamin kat rumah aku sebab kenangan kan ? hehehe .

Photography 
Zaman la ni ramai yang ambil gambar kat pantai la kat kolam la kat hutan pun boleh . Nampak rare gituu . Hahaha . Aku kalau boleh nak ambik kat sawah . Sebab best . Hahaha . Kat pantai lagi best . Kalau JB ni ada ke sawah padi ? Pantai ? Danga Bay bolehlah . Hahaha . Tapi kalau kat Kota Tinggi ada lalang-lalang favourite pengantin tempat deme amik gambo . Haiyokkk ! haha . Ehmmm . Beranngannnn je lah . Pakwe aku orang Ganu banyak kot the best place untuk amik gambo . yeeeha !

Itu jelah kot . Lainkali aku akan cerita di lain masa . Minta permudahkanlah ye . Amin :)



5 comments:

Wanie said...

Wahh..comelnye ..cantik warna baju tu..^^

Ida Syuhada said...

Takper kalau nak berangan...janji tak ganggu orang...kan...kan...

Cik YuYu said...

wahhh yuyu tak tfikir ag bju idaman yuyu hihi ... yuyu follow sini http://chefyuyu.blogspot.com/

Hafiza AizZawa said...

klu dah jd pengantin.. baju kaler aper pun npk cantik.. tp wane ala2 peach mmg comel..

ekin schmidt said...

amboi!
nak amek gmba kt sawah ye
hti2 nnti jgn smpai msuk dlm sawah tu :)