Sep 11, 2013

#TwtUpJohor

Assalamualaikum , belia Johor akan buat event lagi pada 28 September ini di IMIC,Danga Bay Johor Bahru . Anyone nak join bolehlah datang ye . Ada macam aktiviti seperti live band perfomance,booth sale,mini edufair dan games ! yuhuuu ! best tak ? budak luar Johor pun boleh join okay . Sebab dengarnya lepas ni nak buat #TwtUpIpoh pulak . Nak tahu lebih lanjut sila follow ----> @TwtupJohor atau masuk blog ni http://twtupjohor.blogspot.com/ .

Aku juga ada order t-shirt #TwtUpJohor ni . Rare gilerrr seyh ! Nak tengok ?
Just follow @stickyboxworld kat Twitter okey ? Jangan segan-segan . Tapi aku taktau la boleh order lagi ke tak ? Rasa cam dah habis tempoh je . Yelah mestilah baju tu nak kena siap before 28 September ye dak ?
Okay bye .

#TwtupJohor

4 comments:

Kin Naz said...

smoga berjaya dengan misi tu hehe.. akak pun minum applelysm tu sedap..

Nur Khairiah Irwanie said...

baju dye ke tu?? ..cantik laa

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as phone case, ear cap,
bags, pouch and many more! 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

sha (chirp chirp) said...

waaah. have fun! :)