Oct 12, 2013

Twtup Johor 2013

Assalamualaikum , hai readers . Lama aku tak jenguk blog bersawang ni...lama ke? Whatever lah k..aum..okay babe, hari tu aku pergi TwtUpJohor pada 28 September 2013 hari sabtu masa suku akhir Piala Malaysia . Macam macam gerai yang ada di TwtUpJohor tapi tak sempat sangat ambil gambar sebab nak tengok bola.haha.Ok then,aku dapat beli t shirt yang awesome . Nak tengok sila follow my instagram lah k . Id instagram : mimicupcakes_stuff . Ataupun follow Twitter aku @MimiCUPCAKES_ . Yang best ada booth Romanbuku, Boys Of Straits, Stickybox , Terracult , Joho , PPNJ Travel dan lain-lain . Kalau tahun depan ada lagi meh kita serbu . Takde Twitter pun boleh join k . TwtUpIpoh pun ada hari tu . Tak ingat pula bila . Ok thanks peeps ; )



No comments: