Dec 19, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Salam,aku nak join 1 segmen ni
Actually kat dalam butik aku kerja ni aku pernah nampak link blog ni berbentuk stiker kat tepi dinding..menarikk ok 


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

16 comments:

ana likes said...

semoga berjaya//dari segmen yg sama

Dhia Dirham said...

salam kenal dari segmen yang sama
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

Ren Oh. said...

happy bersegmen. good luck ye \(-_-)/

Fiza Rahman said...

Singgah dari segmen yg sama. Salam perkenalan.

Maria Firdz said...

Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mime MF said...

all the best!
dari segmen yang sama:D

ros_reeza said...

Assalamualaikum... Salam kenal :) Ros singgah sini dari segmen yg sama..
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

Kisah Si Dairy said...

dari segmen Mialiana
http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
good luck ye!

Sobri Yaacob said...

hai mimi..
slamat bkenalan..
done fllow u..
slamat bersegment :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

Cikgu Norazimah said...

Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

sYiRa LoKMaN said...

salam...terjah sini ^_^
semoga berjaya dlm berblog :)
hehe..syira ada buat
PENCARIAN BLOGLIST ! ^_^ JOM JOIN TANDA SOKONGAN ^_^
HADIAH SPECIAL BUAT ANDA :D
http://syiralokman.blogspot.com/